Powered By Blogger

dissabte, 24 de maig del 2008

Complements de Mozilla Firefox

Internet Explorer o Mozilla Firefox?


Aquest és un dubte que en l'actualitat passa pel cap de tots els internautes, ja que són els dos principals navegadors més utilitzats sense discussió. En aquesta entrada no em plantejo resoldre la qüestió però si remarcar els complements oferts per Firefox, perquè ens poden ajudar en diverses ocasions.

Els complements que hi podem trobar, classificats per categories són: Administració de descàrregues, Alertes i Actualitzacions, Apariència, assistència d'idioma, barra d'eines, desenvolupament web, diccionaris i paquets d'idioma, fotos-música i vídeos, eines de cerca, marcadors, pestanyes, plugins, privacitat i seguretat, RSS-notícies i blogs, societat i comunicació, temes i d'altres opcions.

Des del meu punt de vista, per l'ús que els usuaris funcionals puguin fer dels navegadors, no implica un canvi rellevant el fet d'emprar IE o MF. Sincerament, jo no els hi trobo gaire diferència, perquè les eines d'ús habitual, són les mateixes: Gestió de favorits, gestió de l'historial, varietat d'idiomes, navegació per “pestanyes”, bloqueig de publicitat, gestió de cookies i barres configurables...